Autoliste
Pasākumi | Autochase : Ascension (2007-05-26) | Atsauksmes

 Seko mums Twitter.com
 Vietu uz servera nodrošina DEAC

Ezītis lepns putns..., K.
Palasīju citu rakstīto, un tomēr nolēmu pastāstīt "ezīša" citādo skatījumu uz pasākumu.
Kaut ko izbraucām, kaut ko redzējām, bet pārsvarā - neredzējām.
Prieks ir par n-to m3 saelpotā svaigā gaisa, nojoņotajiem km pa brikšņiem, dubļiem,
izbristiem grāvjiem utml.
Laikam jau pirmie A-listes pasākumi mūsu komandiņu ir sabojājuši ar neapjaustu vietu un informācijas apzināšanu, kas parasti visiem ir nesusi sajūsmu un pozitīvus iespaidus. Ar šādu mērķi arī parasti tad esam piedalījušies nākamajos pasākumos, bet nākas secināt, ka ar vien vairāk tiek spiests uz "ātrāk, tālāk, vairāk", nevis "apgūsti dzimto zemi" un priecājies par apkārtni un pasākumu.
Jāsāk domāt vai vecums nenāk virsū :D kaut gan atceros, ka krietni jaunākie dalībnieki arī par pirmajiem autolistes pasākumiem bija sajūsmā.
Paskatoties, nu jau atpakaļ, secinājām, ka vajadzēja ņemt tikai papildkvestus, pamatkvestus ignorējot, jo tie atņēma visu laiku un rezultātā KP neatrasti un laiks iztērēts, t.i rezultāta nav. Būtu lielāks prieks un iespaidi no papildkvestiem par nezinātām lietām un vietām.
(Walts pie kontrolpunktu bildēm varēja pielikt nosaukumus, jo tad būtu interesantāk skatīties tos, kurus
piem., mēs neatradām.)
Katrā ziņā mūsu pamatkvestu KP, kā mums likās, bija pamatīgi noslēpti. Varbūt arī vajadzēja sākt ar citu, bet kas to zināja?
Pirmo, ekstrēmo KP atradām. Lai arī nelija, baļķis jeb priede bija ļooooti slidena.
Otro meklējām, meklējām ... patērējām ~2.5h un neatradām. Tā arī bija lielākā kļūda, ka tik ilgu laiku tērējām uz vienu KP :(
Tik daudz, cik vienīgi lamu audzētavu ar lamām apskatījām pie pirmā KP.
Laikam piemeties topogrāfiskais idiotisms. Atmetām ar roku pamatkvestiem un devāmies meklēt tuvākos papildkvestus.
Kārļi. Vārti ciet, neviena nav. Meitenes saņēmās, aizgāja izmeklēt teritoriju. Pēc stāstītā - kaut kādā brīdi esot nejauši saskrējušās ar ne pārāk laipnu kundzi, kura ar ilgu un pēc iespējas pieglaimīgāku runāšanos tomēr ar galvas kratīšanu esot apstiprinājusi vai noraidījusi minējumus.
Vēlāk viena komanda stāstīja, ka laikam jau tā pati kundze esot uzrīdījusi suņus, lai liekot mieru.
Atlika vēl sameklēt KP un "nokniebties". Kas tev to deva! Izmalām visu Ainavu kraujas pusi no zivjaudzētavas puses - figu. Itkā loģiski - pēc koordinātēm KP būtu jābūt kraujas augšā pie veca ābeļdārza. Dodamies turp no otras puses. Šurp-turp, krustu-škērsu, nekā! Nospļaujos, zaudēt tāpat vairs nav ko. Braucam uz Avots X11, jo sākas arī gāziens.
Smuki atrodam startu, priecājamies par leģendu, pie sevis smīnot - gan jau turpat netālu no starta būs arī finišs. Nekā. Beigas ir pie cita avota, kas vēl jo vairāk priecē. Lietus arī sāk pierimt. Pārējiem uzrodas vismaz kaut kāds entuziasms. Ko nākamo - tuvākais punkts Videoleģenda. Lai būtu. Maršruts jau aptuveni zināms, braucam tik. Izbraucam. Tā kā jau ilgāku laiku auto salonā visus trokšņus nomāc vēderu kurkstēšana, Priekuļos ieveļamies slapji un dubļaini viesnīcas Tigra  kafejnīcā. Soļanka un kafija beigās ir OK. Jau mājās ļoti interesants likās Metronoms. Nu bija īstais brīdis tam arī pieķerties, jo turpat vien bija, bet Bunkurs, kas arī ļoti interesēja, jau bija nokavēts. Pirmais iekritiens uz "te ne tur"! 1x ....2x .... hā! uz trešo reizi aiziet. Nākamais iekritiens ar mistisko Baltijas urbēju! Kas tas par zvēru??? tā arī nesapratām. izmalāmies vis visādi - nekā.
Mazajām meitenēm jau viss līdz brošai un īd, ka jāmet miers. Tomēr lielajiem dikti gribas piebeigt to metronomu. Par laimi ieraugu leģendā pieminēto ielu, pierunāju visus vēl nedaudz paciesties, ņemu karti un mēģinu izskaitļot maršrutu, jo tāpat vien maldīties pēc leģendas man vairs neļauj. Viss, norādu pēdējo krustojumu, kur itkā tālāk vajadzētu būt finišam. Būs-būs, nebūs-nebūs. Braucam. IR. Laikam topogrāfiskais idiotisms būs atkāpies. Sāk krēslot, ceļas migla. Kartē ieraugu, ka pa ceļam uz Finišu ir tomēr pamatkvesta viens KP. Gandrīz atraujos no pārējiem par tādu domu :D. Labi vien bija, jo finišā paziņoja, ka tas KP esot nofenderēts.
Finišš. Karsta tēja, kafija. Pārmijam iespaidus ar paziņām. Viss.
Braucam mājās. Vai nākamreiz spēšu savējos pierunāt piedalīties? Pagaidām neizskatās :(
STIenis RED, LB
Criminal Racing
Paranojas Partizāni
STIenis RED, Jansons
STIenis Timber, Peeteris
blonde paranoia, susurs
rukSTI, Līga
BAGI, Ilona
Ezītis lepns putns..., K.
FiKsie, Linda
Netcar, Antra
Enkura Brigāde
Calibra.lv 666, Xelluc
Goga Racing
Spīd Šur un Tur, Oskars
| Jaunumi | Par mums | Pasākumi uzņēmumiem | Pasākumi | Publikācijas | Dokumenti | Foto galerija | Videoklipi | Saites |
Mūsu sponsori un draugi:
    Autoliste     tosteris.com : web hostings un risinajumi    Geoveikals     19 points SIA     NACHOS Racing   
 4x4 Klubs   
Lapu apkalpo digiBlink, vietu uz web servera nodrošina DEAC
Terms & Conditions | Privacy Policy